招聘中
$16,000-$19,000
月薪
薪金面議
4天前
餐廳: 千両 (MOKO新世紀廣場)
資訊:

2023-07-09 1011 瀏覽
在新世紀廣場shopping完之後差唔多到食晚餐時間,朋友想食日本菜於是從幾間日本餐廳中選了千両,餐廳環境都算唔錯,餐廳嘅座位同間隔都算坐得舒適。👍價錢中上,食物選擇也多,有單叫壽司🍣也有唔同壽司🍣🍙拼盤可以選擇,刺生也很新鮮,串燒🍢🍡選擇也多。💯我們點了一個極上海鰻壽司🍣🍙拼盤9件,壽司飯🍙很香軟,上面啲刺生也很新鮮,鰻魚大大件。👍💯軟殼蟹🦀牛油果🥑沙律🥗半日向夏沙律汁,沙律菜🥗新鮮,軟殼蟹炸得很鬆軟,沙律汁酸酸甜甜好開胃。😋🫶我們還叫了四種串燒🍢🍡,分別為雞肉🐔串燒、豚肉🐷串燒、牛肉🐮串燒和雞肉棒🐔串燒,味道也不錯。👍海膽壽司也很新鮮食落唔腥👍,燒魚乾送酒🍺一流,藁燒鰹魚肉質新鮮。雜錦天婦羅🍤炸得鬆脆唔油膩,食落唔夠喉於是叫多個雜錦天婦羅凍見烏冬🍜,好味😋🫶吉列蝦子米卷,配上沙律醬都好好味。吞拿魚蓉櫻花蝦卷也好食。

吉列蝦子米卷,配上沙律醬都好好味。吞拿魚蓉櫻花蝦卷也好食。

2023-07-06
15 分鐘 (堂食)
  • 壽司拼盤