2016-05-09 1759 瀏覽
大蝦海鮮意粉蝦肉好鮮甜亦好爽口,意粉煮得淋十分好味,味道又不會太咸環境地方都夠大,座位亦坐得舒適,十分寜静青檸梳打,味道不會太酸,好好飲甜品,我並不是吃太多 ,只吃咖啡味甜點,咖啡味道好濃郁又不會過甜,十分好吃我覺得就算幾宅都好要約下朋友出來聚會朋友是要見面的,上星期有朋友搞女生聚會,我平時只會和相熟的人才會出來,今次有2個相熟好友會去,我才會參加今次聚會,我好怕應酬不相熟的人,朋友揀了上環的西班牙菜餐廳,我下月出發到西班牙8天旅遊,順便試下這裡西班牙,認識我的朋友知道我是路痴,朋友約定某個地方帶我去,避免我行錯,上環真的少去這裡,今次由朋友推介這間,我和朋友因不熟悉上環的路花了少許時間才找到這裡,我和朋友入到店鋪後見到其他人已經到達了,我就叫了海鮮意粉同青檸梳打,食物相片只影了自己同朋友個D食物,其他人不太熟原因就冇影到了,我講番自己所吃意粉,海鮮意粉十分足料,海鮮都幾新鮮,煮得幾好味,意粉味道好爽口,個汁又不是太咸,梳打酸酸好開胃 ,甜品是其他人叫,賣相的確好靚,徐了賣相靚之外,竟然又幾好味,味道亦不是太甜,啱想吃甜品又怕太甜的女生
大蝦海鮮意粉
蝦肉好鮮甜亦好爽口,意粉煮得淋十分好味,味道又不會太咸
地方都夠大,座位亦坐得舒適,十分寜静
青檸梳打,味道不會太酸,好好飲
2016-05-02