2021-09-20 262 瀏覽
廣東人食粥可以調節腸胃!幫助身體排汗,促進血液循環!而且營養容易吸收!又容易消化!尤其天氣炎熱,冇乜胃口就最啱啦!🥣🥣知粥嘗樂🥣🥣呢間粥店整體非常清潔!而且員工好友善!蝦蟹粥粥底煲得非常香綿!口感順滑!足底非常鮮甜美味!足足有一隻蟹嘅份量⋯⋯而且仲有好多蟹膏⋯⋯蟹肉相當新鮮!加上彈牙嘅大蝦🍤成煲粥一個字甜🤩😋⋯⋯炸兩食粥點少得炸兩!外軟內脆灑上芝麻,仲有可以自己任加甜醬丶辣醬丶豉油🤩好食😋煎堆外層脆卜卜加上芝麻!每次都會食!店員仲幫我哋分了四份方便享用添⋯⋯我個朋友係大胃王⋯⋯仲叫埋鯪魚餅!佢仲可以加$9有杯凍飲添⋯⋯餐廳仲提供左晚市套餐!三杯石鍋雞套餐由熱辣辣嘅石鍋奉上!雞件非常鮮嫩!加埋三杯雞嘅醬汁超惹味!而且雞件份量都唔少!因為太好味啦我個朋友將成碗飯食晒!羅宋湯都好好味😋好香濃!順帶一提佢嘅凍咖啡⋯⋯超水準😋
廣東人食粥可以調節腸胃!
幫助身體排汗,促進血液循環!而且營養容易吸收!又容易消化!
尤其天氣炎熱,冇乜胃口就最啱啦!

🥣🥣知粥嘗樂🥣🥣

呢間粥店整體非常清潔!而且員工好友善!

蝦蟹粥

炸兩

煎堆

餐廳仲提供左晚市套餐!

三杯石鍋雞套餐

羅宋湯都好好味😋好香濃!

順帶一提佢嘅
凍咖啡⋯⋯超水準😋