2018-10-12
平時食自助餐都喺九龍或者港島區嗰邊。 今日朋友帶咗我呢一間喺荃灣嘅自助餐喺如心廣場, 地點都算方便就脚!間餐廳嘅樓底好高,裝修好豪華 。 一入門口就有一張好長嘅餐枱, 十分誇張!自助餐款式好多我就唔多講,其中我發現咗有一 倒塞係鮑魚西蘭花 都算有啲級數師傅即叫即炒,蒙古炒麵! 首先揀好自己嘅材料, 炒完 服務員會自動送返你張台, 都相當細心! 今年嘅鑊氣好足夠,味道唔錯 必試! 除咗炒麵還有湯麵可以提供!呢個自助餐嘅甜品種類繁多, 好多款嘅甜品嘅size都係細細件!當然就可以食多幾件丫!當中我比較欣賞係個蛋撻同埋芝士蛋糕!飲料方面有橙汁,蘋果汁,咖啡,奶茶香檸茶等等! 另外提一提仲有部自製嘅pancake可以 愛嚟玩一玩! 同埋有haagen-dazs雪糕三隻味任你揀, 仲可以添加啲蜜糖果醬同埋朱古力等等!