2024-05-26 331 瀏覽
同朋友喺西營盤呢一間超級舒服嘅韓國美食餐廳食飯!我哋叫左lunch set套餐~我哋揀咗泡菜煎餅,可愛嘅Combo雜錦拼盤同埋韓式牛肉水冷麵~ Combo 雜錦拼盤有烤牛仔骨配沙律,紫菜飯卷,泡菜,芽菜,蘿蔔,醬油雞翼和湯~ 拼盤超級打卡able又可愛~ 豉油雞翼真係超級好食!牛肉紫菜飯卷同埋烤牛仔骨都好好食!紫菜飯卷好飽肚!烤牛仔骨肉質好滑!超級鍾意食水冷麵!呢個韓式牛肉水冷麵嘅牛肉係非常之有韓國特色嘅冷醃牛肉~呢個套餐仲配埋醬油雞翼非常之抵食!不得不提我最鍾意食嘅泡菜煎餅!煎餅大大件配埋醬汁一齊食,真係非常之滋味!好鍾意泡菜同埋煎餅呢一個酸酸地,但係又好飽肚好有口感嘅食法!Lunch套餐仲可以加少少錢就可以叫到三重梳打特飲!有好可愛嘅菠蘿裝飾係個杯飲品上邊!另外我哋仲叫咗一杯雞尾酒,除咗影相打卡好睇之外仲非常之好味!
同朋友喺西營盤呢一間超級舒服嘅韓國美食餐廳食飯!

拼盤超級打卡able又可愛~ 豉油雞翼真係超級好食!

不得不提我最鍾意食嘅泡菜煎餅!
煎餅大大件配埋醬汁一齊食,真係非常之滋味!