2021-11-15 115 瀏覽
朋友介紹popcorn有間抵食韓燒,晚上一放工就專程過黎將軍澳試一試佢舖頭門面闊落,坐得都好舒服,店員都熱情helpful,一坐低就會主動過黎介紹店鋪嘅設施同食物望一望menu,品種都幾多下,豬牛羊雞海鮮熟食,出面自助區提供嘅飲料小食雪糕質素都唔差。我地就每樣都嗌左啲,淨係牛肉都有好多品種,肥牛,雪花牛,西施牛,牛仔骨等等,放上烤爐燒一陣就食得,唔使點醬料已經好夠味,每一塊都嫩滑多汁海鮮方面都有大蝦同生蠔,每款質素都對得住價錢,蝦肉爽口冇雪味。最盞鬼嘅係,呢間鋪頭會用機械人送餐,我地嗌左啲熟食都係由呢部貓仔機械人送黎,一路行過黎一路播住ansonlo嘅歌,認真過癮最後用美味泡芙作收尾埋單兩百幾蚊一位,性價比一流,值得推介!

最後用美味泡芙作收尾

埋單兩百幾蚊一位,性價比一流,值得推介!