2017-07-08 1653 瀏覽
呢間貓cafe有五隻英短,老闆娘話五隻貓貓都係一家既,所以特別似樣~Menu入面就有五隻貓貓既介紹呢度可以包場開party有貓貓幫規,大家記得遵守番呢度啲規則呀~呢度食物好多比一般cafe多好多呢~意粉,risotto,焗飯,pizza,沙律,小食,甜品⋯⋯仲有好多種類既飲品其中有啲特飲仲係用貓貓黎命名添,好特別架我就試咗個喜瑪拉雅貓,其實即係蜜瓜牛奶,仲帶有少少薄荷嘅香味食物方面,叫咗個Parma ham pizza同埋煙三文魚碎risotto食物份量不少,pizza有好多芝士,但又唔會搶左Parma ham既味同樣地,個risotto都有好多三文魚,而且好香忌廉味呢度啲貓貓都唔怕生而且cafe都provide左啲玩具比我地同貓貓玩~如果同貓貓玩到悶,都可以玩下呢度嘅board games,過一個悠閒既下午最欣賞嘅就係呢一度睇得出好愛護啲貓貓,有一個大休息室俾啲貓貓休息,唔會強逼佢哋出嚟招呼客人,絕對係一間有良心嘅貓cafe而且比起其他cafe,呢度食物質素幾好,價錢又好平(可以40幾蚊坐成個下就),所以第時想再同貓貓玩既話,都會再揀呢間cafe呢~
Menu入面就有五隻貓貓既介紹

呢度可以包場開party
有貓貓幫規,大家記得遵守番呢度啲規則呀~

呢度食物好多
其中有啲特飲仲係用貓貓黎命名添,好特別架

同樣地,個risotto都有好多三文魚,而且好香忌廉味

呢度啲貓貓都唔怕生
而且cafe都provide左啲玩具比我地同貓貓玩~