家賀屋刺身寿司專門店

Harvest House Sushi
2023-01-31 1012 瀏覽
農曆新年過後,大魚大肉嘅日子一路係咁過😏其實我每年嘅新年都唔會在家煮飯😬⋯⋯通常都會外出用膳🙆‍♀️⋯⋯團拜呀嘛🙆‍♀️🧧大多數都係食中餐😊不過而家改咗都會食日式料理,因為講求健康、美味、新鮮😋而且價錢通常新年期間都唔會變😬🍣🍣家賀屋刺身壽司專門店📍灣仔灣仔道83號1樓☎️ 2836 6466餐廳不但食物水準高,服務質素同樣相當高!店員親切有禮!坐得又舒服!特選海鮮丼店員奉上後見到都好開心😊魚生肥美新鮮,每件魚生都係後切!色澤仲好靚添!鮑魚用日本嘅醬汁煮成相當美味!魚生🙆‍♀️竟然有拖羅⋯⋯大拖羅肥美豐滿!魚油脂肪味道相當甘美,入口即溶!刺身仲有吞拿魚丶左口魚丶三文魚丶油甘魚丶赤貝和吞拿魚魚腩蓉仲有三文魚籽⋯⋯海膽甜美新鮮!特大赤海蝦,爽口有彈性!超甘甜⋯⋯飯粒有咬口加咗日本醋和美味的魚生同吃超正!🙆‍♀️⋯⋯特選鮪盛基本上上到嚟呢間餐廳必定叫特選鮪盛🍣呢個係signature嘅菜式!充分咁表現到餐廳嘅吞拿魚刺身嘅質素!我鍾意由大拖羅食起!早食早享受🥰大拖羅入口即溶、肥美甘香!中拖羅肉質厚實,同樣鮮味!赤身風味濃郁、口感Q彈性!每一口都要慢慢享受!😋😋麒麟一番榨冰啤士多啤梨味這款啤酒風味相當濃郁
農曆新年過後,大魚大肉嘅日子一路係咁過😏
團拜呀嘛🙆‍♀️🧧
大多數都係食中餐😊
不過而家改咗都會食日式料理,
因為講求健康、美味、新鮮😋而且價錢通常新年期間都唔會變😬

🍣🍣家賀屋刺身壽司專門店
📍灣仔灣仔道83號1樓
☎️ 2836 6466

特選海鮮丼

鮑魚用日本嘅醬汁煮成相當美味!
魚生🙆‍♀️竟然有拖羅⋯⋯
大拖羅肥美豐滿!魚油脂肪味道相當甘美,入口即溶!
刺身仲有吞拿魚丶左口魚丶三文魚丶油甘魚丶赤貝和吞拿魚魚腩蓉
仲有三文魚籽⋯⋯
海膽甜美新鮮!
特大赤海蝦,爽口有彈性!超甘甜⋯⋯
飯粒有咬口加咗日本醋和美味的魚生同吃超正!🙆‍♀️⋯⋯

特選鮪盛

基本上上到嚟呢間餐廳必定叫
特選鮪盛🍣
呢個係signature嘅菜式!
充分咁表現到餐廳嘅吞拿魚刺身嘅質素!
我鍾意由大拖羅食起!早食早享受🥰
大拖羅入口即溶、肥美甘香!
中拖羅肉質厚實,同樣鮮味!
赤身風味濃郁、口感Q彈性!
每一口都要慢慢享受!😋😋

麒麟一番榨
冰啤
士多啤梨味
這款啤酒風味相當濃郁!
誘惑嘅泡沫🫧每一口都有軟綿綿的冰泡泡!口感極佳!
  • 特選鮪盛
  • 特選海鮮丼