2023-03-01 46 瀏覽
呢間餐廳係朋友推介我嘅,佢話食物質素幾高,同埋又冇限時限刻!最啱成大班朋友聚會!✨藥膳花彫醉難鍋有好補血嘅當歸,而且雞嘅份量都幾多!✨牛三併雪花牛柳粒/特尚手切牛/本地手切牛😛特尚手切牛雪花非常均勻,接近入口即溶!🤗本地手切牛同雪花牛柳粒,牛肉味好濃郁,都幾易入口容易咬開✨黑䐁肉片估唔到豬肉都幾好食!同埋唔肥!但係又可以做到唔鞋✨鮮打四寶丸(鮮打牛丸、豬肉丸、墨魚丸、蝦丸)牛丸豬肉丸彈牙多汁墨魚丸同埋蝦丸真材實料食到真正嘅墨魚膠,同埋蝦膠!簡直係啖啖肉,唔會好多粉!呢間餐廳啲火鍋配料好精緻!鮮打四寶丸真係人手打,唔似得出邊啲餐廳有啲冇誠意嘅丸好多粉之餘,令到自己唔知食緊咩味又有雪味!✨雙餃子🤗木耳鮮蝦雲吞😚西洋菜香菇豬肉餃都算係皮好薄!餡料好豐富😍😍 鮮蝦雲吞感覺好新鮮,因為唔會有好多胡椒味覆蓋!✨田園盛啲蔬菜好新鮮,好精緻!一啲黑點都冇,而且粟米蕃茄都好甜!✨脆鯇魚片份量超級多!以為下邊鋪左好多菜,點知原來係大量鯇魚片!呢間餐廳啲嘢食都幾高質,而且服務態度一流

✨藥膳花彫醉難鍋

有好補血嘅當歸,而且雞嘅份量都幾多!

✨牛三併

雪花牛柳粒/特尚手切牛/本地手切牛
😛特尚手切牛雪花非常均勻,接近入口即溶!
🤗本地手切牛同雪花牛柳粒,牛肉味好濃郁,都幾易入口容易咬開

✨黑䐁肉片

估唔到豬肉都幾好食!同埋唔肥!但係又可以做到唔鞋
✨鮮打四寶丸(鮮打牛丸、豬肉丸、墨魚丸、蝦丸)

牛丸豬肉丸彈牙多汁

✨雙餃子

🤗木耳鮮蝦雲吞
😚西洋菜香菇豬肉餃

✨田園盛

啲蔬菜好新鮮,好精緻!一啲黑點都冇,而且粟米蕃茄都好甜!

✨脆鯇魚片

份量超級多!以為下邊鋪左好多菜,點知原來係大量鯇魚片!

呢間餐廳啲嘢食都幾高質,而且服務態度一流