銅鑼灣🚇呢間小魚兒就喺銅鑼灣港鐵站C出口對出📍地點極之方便,入面採用仿霓虹燈嘅裝飾😎有種 Cyber Punk 嘅感覺。呢度除咗🔥烤魚之外,酸菜魚亦都係佢哋嘅主打🐟菜式之一,份量超乎我想像之中咁大🤩,感覺幾抵食。魚肉🐟鮮嫩香滑又入味,酸香辣麻🌶️味道平衡度高,加上入面又唔少我好鍾意食嘅🍜寬粉,絕對係食過返尋味🤤!金湯花膠🐓雞絲翅撈飯🍚係新出嘅,依家做緊試食價💰$68,真係超值👍。入面有唔少🐟花膠、雞絲🐓同埋魚翅,加上🥣金湯同埋火腿🐖調味用料十足,撈埋白飯🍚一齊食一流呀!佢哋嘅椒鹽🦑魷魚鬚炸得十分之酥脆,🧂椒鹽味好惹味,魷魚鬚😋又鮮嫩,真係唔錯。佢哋仲有多款🔥燒烤食品,🧄香蒜燒茄子🍆又腍又香,蒜味濃郁,🥰茄子新鮮又好味。