2020-08-30 554 瀏覽
呢個係7月頭食㗎喇,近日都疫情緊張,整咗草稿都掉低咗,又無出街食,所以遺忘左😛呢一餐都係因為要覆診先出街食⋯⋯陪女友覆完診,都兩點幾三點了,想搵個下午茶食吓,就諗到呢間,開咗咁耐都無試過。入到去左揀右揀,都係揀個最普通嘅芝士漢堡,再加個芝士薯條。因為知要返屋企食早晚飯,所以都唔敢叫咁多,兩樣野 share 就夠了😁買完野食,搵位坐,都幾好,幾舒服,我哋仲坐咗卡位添,跟住等拎。 等無耐就有了😁😁睇吓!個薯條超吸引🤤 個漢堡望落就無咩特別⋯⋯🧐 嘩!正呀😋😋 有時真係食左先知,我倆都覺得好好味,好香,又好有肉汁味👍🏼👍🏼 至於薯條,當然好味啦,仲要加埋芝士,佢個芝士都好香好好味 😋😋

Shack burger
Cheese fries