2018-07-26
今日我和表妹行完街,經過見到呢間餐廳是新開的, 個名好有霸氣,就即刻入去試下。 餐廳是全開放式, 中間有好多波波吊燈,也有許多彩色氣球做佈置, 場面好溫馨晚飯時段人山人海, 好彩都係等咗一陣就有位。 環境舒適,地方闊落開揚。如果有小朋友,要帶埋bb車都仲得,非常啱曬我呢啲一家大細去食飯。設計時尚新穎, 顏色以金色和粉紅色為主,而廚房嘅透明度都算高另外設有飲品雪糕外賣部, 如果想即時買走也很方便。餐具高貴精美, 餐碟上也印有girl boss嘅名字,非常獨特小食一set有3款,分別有脆炸虎蝦, 紫薯片和炸魷魚圈。 虎蝦大隻之餘仲香脆爽口,紫薯片就含有香甜既紫薯味,而炸魷魚圈鬆軟帶點微辣,非常滋味香草白醬焗大蜆薯蓉, 蜆肉鮮甜夠肥美而且沒有沙, 薯蓉香滑之餘唔會覺得太流, 再配合少量嘅芝士,味道非常夾龍蝦包即叫即整,所以係熱辣辣新鮮出爐的。 麵包軟熟之餘仲脆脆地,加上大大粒嘅龍蝦肉非常爽口彈牙, 用料十足。 香煎大蝦蒜片辣椒意大利粉, 蒜香味好濃, 大蝦分量也比較多,爽口之餘又沒有雪藏味, 意粉軟硬適中, 賣相非常吸引。食物和飲品比較特別, 選擇又多
另外設有飲品雪糕外賣部, 如果想即時買走也很方便。
食物和飲品比較特別, 選擇又多