2024-08-30 132 瀏覽
某日朋友同我分享佢對「House of Joy Oyster Bar and Restaurant」嘅熱愛,話呢度嘅品質高、價錢合理,,我哋決定一家人嚟呢度享受晚餐。我哋特別推薦以下幾款獨特菜式:烤焗法國脆皮黃油雞配炒栗子椰菜仔,西班牙紅椒忌廉汁 $278🍗推介指數🌿🌿🌿🌿🌿脆皮黃油雞烤得皮香脆、肉嫩多汁,再配埋炒栗子同椰菜仔,真係絕配。而紅椒忌廉汁帶出咗美妙嘅滋味層次,食過必定難忘。牛肝菌黑松露忌廉汁意大利飯 $178🍚推介指數🌿🌿🌿🌿呢個意大利飯濃郁香滑,牛肝菌同黑松露嘅香氣融合得恰到好處,每一口都好似享受一段美味嘅旅程。甘筍湯 $78🥕推介指數🌿🌿🌿🌿🌿甘筍湯鮮甜可口,香味撲鼻,入口滑溜,令你每一啖都滋味無窮。香煎法國鵝肝配法國甜包,蜜糖黑醋烤無花果 $188🍞🍇推介指數🌿🌿🌿🌿🌿法國鵝肝煎得外脆內嫩,再配埋法國甜包,同蜜糖黑醋烤無花果嘅甜酸滋味交織,一啖落肚,就已經係極致享受。嚟「House of Joy Oyster Bar and Restaurant」品嚐美食,絕對唔會令你失望😋👍。

我哋特別推薦以下幾款獨特菜式:

牛肝菌黑松露忌廉汁意大利飯 $178🍚
推介指數🌿🌿🌿🌿

甘筍湯 $78🥕
推介指數🌿🌿🌿🌿🌿
甘筍湯鮮甜可口,香味撲鼻,入口滑溜,令你每一啖都滋味無窮。

香煎法國鵝肝配法國甜包,蜜糖黑醋烤無花果 $188🍞🍇