2018-09-09 807 瀏覽
為左同個仔避雨之下,入左呢間有d Old school裝修嘅餐廳,其實有d似電影「Pulp Fiction」入面嘅餐廳內部或者Simpsons d一家大細去食飯嘅環境,總之個setting就紅噹噹, 皮梳化,有得睇波,有啲外國人我一望埋去,我知道我一定會有鍾意食嘅嘢就係薯條、大份嘅漢堡同iced Tea。當然呢度唔興漢堡,主打Bagel或sandwich。-因為我有小朋友,侍應就介紹左sandwich(比較易咬)、另外我就點左杯檸檬茶(如果唔係啤酒都好似好正)。我隔離枱係兩個鬼佬,我見到佢哋嗰餐個份包好大😱佢哋食唔晒仲要打包,我已經估到我嘅下場😂-上菜時間:10分鐘佢哋好細心幫我份sandwich 分成4份,側面睇好厚,有啲似食緊層層疊Mustard | 烤火雞塊 | 生菜 |超厚蕃茄我嘗試一啖食落去,啲醬汁係真係咇出嚟我小朋友就要續層續層食。-薯條有啲乾身,而跟餐份量都頗大,有mayo醬所以溝埋okay! (註:呢一刻覺得杯檸檬茶真係好需要order)-結果:食咗½,之後要打包,而兩個人都食得好飽。如果情侶或者家庭,就真係要空肚先去。—回頭率:100%我見到有poutine frie

我一望埋去,我知道我一定會有鍾意食嘅嘢
就係薯條、大份嘅漢堡同iced Tea。
當然呢度唔興漢堡,主打Bagel或sandwich。

上菜時間:10分鐘
佢哋好細心幫我份sandwich 分成4份,
側面睇好厚,有啲似食緊層層疊

Mustard | 烤火雞塊 | 生菜 |超厚蕃茄

我嘗試一啖食落去,啲醬汁係真係咇出嚟
我小朋友就要續層續層食。

薯條有啲乾身,而跟餐份量都頗大,

回頭率:100%

我見到有poutine fries,好想試,
可能真係一家大細去會比較適合,可以試多啲款式

Iced  Lemon  Tea
Classic  Smoked Meat  (turkey)  Sandwiches
Iced  Lemon  Tea