2021-04-03 226 瀏覽
好耐冇食burger同pizza,放假捉住先生嚟bucket list上面一間一直想去嘅burger shop chill一chill。除咗必食嘅即製burger同pizza,小食嘅選擇唔少,意粉亦好吸引,可惜兩人食叫唔到幾多,又俾個藉口我下次再嚟。掙扎咗一陣要香辣薯條加芝士肉醬定係黑松露沙律醬薯條好,最後由先生拍板叫咗黑松露沙律醬薯條,配三色醬汁。薯條炸得非常酥脆,口感超好,配上黑松露沙律醬更加滋味!漢堡選擇唔少,我哋揀咗最classic嘅一款,有安格斯牛肉、芝士、蕃茄、生菜同特製嘅Moo Moo醬汁,尺寸亦唔細。安格斯牛肉漢堡非常厚身,而且煎得恰到好處,牛味香濃之餘,肉汁亦非常豐富,配上自家製醬汁同豐富配料,一啖咬落去令人異常滿足!食肉獸薄餅即叫即整,配料有香腸、意大利辣腸、肉丸、芝士、同意大利蕃茄醬,一上枱香氣撲鼻。薄薄嘅pizza皮夠哂香脆,香濃嘅辣肉腸配上拉絲芝士,惹味可口,而且份量唔細,三四個人分享都冇問題。食burger同pizza又點少得一杯冰凍可口嘅Milkshake,Chocolate  Mooshake係先生嘅至愛,朱古力味濃郁,甜度適中,非常解渴。餐廳嘅食物質素

黑松露沙律醬薯條

Chocolate  Mooshake
餐廳嘅食物質素果然冇令人失望,定價亦合理,難怪咁多人推薦!下次一定要約埋朋友再嚟!
黑松露沙律醬薯條
Chocolate  Mooshake