2022-09-01 301 瀏覽
好耐無食burger 了,所以今次揀左Shake shack🤤 可以睇到海景,超正🫣🪧 SmokeShack 💰65牛肉好Juicy,唔會好乾柴🫶 食唔到辣嘅朋友就無揀尼個啦,因為入面真系好多櫻桃辣椒🙀個煙肉又真系好surprise ,咬落去好香,唔會鹹得滯😋🪧Cheese Fries 💰36一開始食好香,薯條同芝士真系好夾,芝士嘅量都唔會話好少🤤但係食食下會好滯,因為芝士薯條嘅原因,薯條好容易全部軟淋曬,而且對我來講有少少偏鹹😳🪧 Chocolate milkshake + Cream 💰42+5Milkshake嘅size啱啱好,而且唔會好水🤤 一開始好驚佢會好甜,好彩佢唔會太甜,完全係我接受範圍🫶🫶記得要拎匙羮𢳂Cream食,好正啊,幸福感直升⬆️⬆️⬆️
🪧 SmokeShack 💰65
個煙肉又真系好surprise ,咬落去好香,唔會鹹得滯😋
🪧Cheese Fries 💰36