2020-04-19 22 瀏覽
近年美式Burger係香港愈開愈多Burger Joys係港島有3間分店中環呢間係士丹利街一條巷仔入面位置唔多 大約20個左右今日我地叫左沙律、小食同BurgerCaesar Salad好味指數 😋😋😋呢個比較似係超市買到既包裝Caesar Salad入面係生菜、麵包粒同芝士碎但無左最香既炸煙肉碎 所以比較失望Black Truffle Fries好味指數 😋😋😋😋相反松露薯條就唔錯睇相都可以見到佢真係超多松露醬而薯條係比較幼身 但每條都好新鮮好脆Classic Buffalo Wings好味指數 😋😋😋😋雖然我個人唔係太鐘意濃味既醬但佢呢個水牛城雞翼我覺得做得幾好每隻雞翼都均勻塗左醬汁除左配藍芝士醬 仲有新鮮既甘荀同西芹可以清一清口入面太濃既味道
近年美式Burger係香港愈開愈多
Burger Joys係港島有3間分店
中環呢間係士丹利街一條巷仔入面
位置唔多 大約20個左右
今日我地叫左沙律、小食同Burger
Caesar Salad

Caesar Salad
好味指數 😋😋😋
呢個比較似係超市買到既包裝Caesar Salad
入面係生菜、麵包粒同芝士碎
但無左最香既炸煙肉碎 所以比較失望
Black  Truffle  Fries
Black Truffle Fries
相反松露薯條就唔錯
睇相都可以見到佢真係超多松露醬
而薯條係比較幼身 但每條都好新鮮好脆
Classic Buffalo  Wings  (6pcs)
Classic Buffalo Wings
可以清一清口入面太濃既味道
Cheese  Burger
Cheese Burger
好味指數 😋😋😋😋
Burger入面有芝士、生菜、洋蔥、醃青瓜、蕃茄、沙律醬
同埋一塊手打牛肉漢堡扒
漢堡扒厚身 好有牛肉味 而且肉汁豐富