2024-12-24
一行入餐廳好似用左隨意門咁去左美國餐廳咁🥰餐廳既設計都美國感覺🇺🇸另外周圍既佈置都充滿聖誕氣氛🎄 好迎節❣️餐廳嘅店員每個都好nice,見到有小朋友🧒🏻👧🏻就會主動地送上氣球🎈,好親切也~坐低左後店員也很快送上了有3款的麵包🥯及自家製的士多啤梨cream🍓 3款麵包嘅質感都不同,有軟有硬食住包包簡食咩餐,肚仔很滿足😆有2人套餐、個人自選套餐,有唔同嘅優惠份量都大大份,同成班朋友或者兩個人食都好適合我哋就叫咗個人自選套餐,都有六款選擇套餐包括咗前菜沙律或湯,主菜方面就有扒、魚及包類選擇,仲有甜品🔸炭烤紐約西冷牛扒 $458有炭燒過的格仔紋😍叫咗五成熟,切開肉質得好粉嫩有10oz 所以份量大大件🔸紐約煙爛牛肉三文治 $248平時夜晚食西餐好少會叫到三文治類別,朋友見到呢個紐約煙爛牛肉三文治 🥪就話想食估唔到比我想像中很好味😍😍入面嘅配料有煙燻咸牛肉、高達芝士、白酸菜、千島醬,用了黑麥麵包🥯,口感豐富記住叫趁熱食,更加好味🔸美式雪糕新地🔸自家製布朗尼蛋糕朱古力士多啤梨甜品就有依兩款選擇,都充滿美式感覺😌
餐廳既設計都美國感覺🇺🇸
另外周圍既佈置都充滿聖誕氣氛🎄 好迎節❣️
3款麵包嘅質感都不同,有軟有硬
食住包包簡食咩餐,肚仔很滿足😆
有2人套餐、個人自選套餐,有唔同嘅優惠
份量都大大份,同成班朋友或者兩個人食都好適合
我哋就叫咗個人自選套餐,都有六款選擇
🔸炭烤紐約西冷牛扒 $458
有炭燒過的格仔紋😍
叫咗五成熟,切開肉質得好粉嫩
有10oz 所以份量大大件
🔸紐約煙爛牛肉三文治 $248
估唔到比我想像中很好味😍😍
記住叫趁熱食,更加好味
🔸美式雪糕新地
🔸自家製布朗尼蛋糕朱古力士多啤梨
甜品就有依兩款選擇,都充滿美式感覺😌