2021-01-22
Chill Day☀️ with Juicy Burger & Healthy Juice💕..望住大海感覺真係好舒服🌊,想有美景 + 美食❓外賣黎吃個飯都係另類享受喔。發現中環有一間抵食又唔錯既US Burger 店。.llTruffle Mayo Chicken Sandoll Chicken Wings (Ma La)ll Gooseberry Lemonade.平日食Burger🍔 大多數係Beef 為主,呢間餐廳正正打破傳統框框,漢堡包都以雞肉🐥為主,同樣優質美味。點解❓因為漢煲包大廚👨🏻🍳 係由英國🇬🇧 星級餐廳回流,而且醬汁由自家研制,真係質素有所保證喔,包包真係好好食。.而且餐飲都係以果汁🍹為時令水果 mix Organic Herbs,飲品原材料全部來自US California,真正做到環保、新鮮、健康,天然、低糖又好味。所以所有果汁卡路里:只有50-70g,岩晒時下年青人包括我😛。..📣悄悄話你知💬。。外賣自取85折優惠 (天使果汁 & 魔鬼漢堡包)中環外賣好去處啊啊啊🥳..×××××ש中環結志街39-49號新中環大廈地下G號..
l[松露蛋黃醬雞肉漢堡]l
Truffle Mayo Chicken Sando
l[麻辣雞]l Chicken Wings (Ma La)
l[天然果汁]l Gooseberry Lemonade
📣悄悄話你知💬。。
外賣自取85折優惠 (天使果汁 & 魔鬼漢堡包)
中環外賣好去處啊啊啊🥳
×××[Munchies]×××