餐廳: 美心MX (NOVO WALK)
資訊:

2024-06-07 145 瀏覽
Novowalk新商場開了, 係屋企附近多了個食野飯堂真好由於我趕時間關係, 所以選擇了可以快速依肚方案, 入左去食美心MX新店的關係, 地方大而整潔, 有很多位置選擇, 趕時間食超好, 我叫了個雙拼飯,雙拼真系快靚正叉燒沒有過火, 很入味正宗, 又唔會過老, 加上有少少蜜汁,食落甜甜地不錯, 另外白切雞肉都算滑嫩,配上醬料更加好食,還配上一些青菜, 好像比較健康! 餐飲方面, 叫了個凍奶茶, 完美配搭
Novowalk新商場開了, 係屋企附近多了個食野飯堂真好

我叫了個雙拼飯,雙拼真系快靚正
餐飲方面, 叫了個凍奶茶, 完美配搭
2024-06-06
  • 雙拼飯