2024-03-09
好多朋友仔成日都會問「你知唔知銅鑼灣邊度可以帶寵物食野呀?」當中我經常都會推介呢間餐廳比大家:P美日Retro Pop為主題餐廳座落喺銅鑼灣鬧市TOWER535上面喺呢度你可以試到美日FUSION既菜式要飽肚或者輕食~樣樣都有齊,賣相仲非常igable由日式便當、ALLDAY、意粉、烏冬炒飯、麵包、PANCAKE、甜品、咖啡、特飲真係包羅萬有!Indoor環境非常寬躺寧靜,座位之間距離寬闊最適合同朋友一齊傾計,每個位置都係咁igable喜歡感受日光~仲有露營風outdoor area一樣係咁舒適!人均消費都係$200!推介菜單日式牛肉酸種包 HK$118- 流汁水煮蛋加上日式炒牛肉同酸種包完全冇違和感,淡淡都係汁,仲有我地最LIKE洋蔥!味道非常豐富惹味唐揚炸雞楓糖漿PANCAKE HK$129- 鹹味炸雞crossover甜點PANCAKE,仲有水煮蛋拼楓糖漿~- 頂層仲有蘋果片,樣樣加埋原來係好夾好味!糖漿用熊仔樽裝住好Q呀鯛魚燒芭菲 HK$78- 吉士味鯛魚燒配上宇治金時綠茶雪糕、紅豆蓉百利甜酒咖啡 HK$50- 咖啡同BAILEYS味道分明~甜度適中抹茶柚子梳打 HK$45-
「你知唔知銅鑼灣邊度可以帶寵物食野呀?」
當中我經常都會推介呢間餐廳比大家:P
喺呢度你可以試到美日FUSION既菜式
要飽肚或者輕食~樣樣都有齊,賣相仲非常igable
Indoor環境非常寬躺寧靜,座位之間距離寬闊
最適合同朋友一齊傾計,每個位置都係咁igable
人均消費都係$200!
推介菜單
日式牛肉酸種包 HK$118
唐揚炸雞楓糖漿PANCAKE HK$129
鯛魚燒芭菲 HK$78
- 吉士味鯛魚燒配上宇治金時綠茶雪糕、紅豆蓉
百利甜酒咖啡 HK$50
- 咖啡同BAILEYS味道分明~甜度適中