2022-04-10 117 瀏覽
位置易搵 平日tea嘅時段去到人少少真係幾啱chill住傾計 靠牆嘅座位仲會有舒適嘅圓形坐墊 成個氛圍既光鮮又cozy 靜靜地嘆佢個dessert set已經好滿意☺。。。🦔👉Daily Dessert & Coffee $88 🍰Hojicha Basque Burnt CheesecakeDaily cake唔係經常一樣 今次試唔到好有layer嘅青檸芝士蛋糕有啲sad 但試好hit嘅basque都唔錯耶 裝cake嘅碟透明又高雅美美的💕係焙茶無我想像中咁流心🤣但overall蛋糕好滑的口感唔錯!重度焙茶控嘅我表示想要更濃hojicha味kekee ☕Flat white拉花都唔錯嘅 雖然係flate white 但佢飲落嘅咖啡味相比其他cafe更濃 奶味偏淡 建議大家飲番latte會易入口啲。。。🦔👉Rose latte $42欣賞佢每款coffee杯身同碟隻色都好靚😆飲落都開心啲 美美的玫瑰花片灑落拿鐵上 淡淡玫瑰香都過得去🌹最重要係拉花都玫瑰圖案夠哂心思。。。🦔👉混醬薯條(茄汁、黑松露、蜜糖芥末) $48性價比幾高嘅薯條😋中等粗嘅薯條唔會炸得好過火 略脆內軟偏薯嘅感覺係我鍾意

👉Daily Dessert & Coffee $88

☕Flat white

👉Rose latte $42

👉混醬薯條(茄汁、黑松露、蜜糖芥末) $48
性價比幾高嘅薯條😋中等粗嘅薯條唔會炸得好過火 略脆內軟偏薯嘅感覺係我鍾意嗰種kekee 唔好睇佢basket細 份量都唔少🤪醬汁量都幾充裕 黑松露嗰隻味道適中 整體感覺偏creamy稠身 蜜糖芥末嗰隻就普通 味道唔太突出嗆鼻