2018-09-24
同老公睇完戲搵野食,行到牛陣見到新推出左時令湯底:美肌DIY冬蔭功湯窩只要選$219以上既放題套餐就可以點呢個湯底食物方面除左平時自助吧既蔬菜、丸類、肉之外,仲新增左青木瓜、泰國茄子呢個餐仲可以任飲泰象啤🍻任添加海鮮🦐🐙任食時間升級至100分鐘最正係有ISEE ISEE 芒果糯米飯手工雪條咁我地揀左$219既澳洲上級長期穀飼牛套餐店員先用豬油開鍋,再炒冬蔭功配料,然後加湯炒既時候,氣味既幾勁,店員仲會細心地提供口罩以防攻鼻~最後加幾滴青檸汁就開始shabu shabu啦!呢隻澳洲上級長期穀飼牛肉質幼嫩油脂平均, 輕灼兩吓牛肉已經吸收哂冬蔭功湯既味道,脂肪位置更加油香十足,同呢個湯底好夾,散發出青檸既清香味。我地更加無拎任何調味醬油,食返本身冬蔭功味道已經好正!當然唔少得一人一枝泰象啤!口味清爽順口,帶點果香,入喉回甘~真係透心涼!再喺自助吧整個青木瓜沙律~有埋花生碎、車厘茄等材料。仲有DIY香茅蜜糖茶,香茅茶包加蜜糖,再用一枝新鮮既香茅攪拌,夠哂風味!飲飽食醉,就係dessert time啦~作為一個ISEEISEE fans,平時買一枝約$45~宜家跟餐一人一枝,仲正過出去拎Haag
只要選$219以上既放題套餐就可以點呢個湯底
食物方面除左平時自助吧既蔬菜、丸類、肉之外,
仲新增左青木瓜、泰國茄子
呢個餐仲可以任飲泰象啤🍻
任添加海鮮🦐🐙
任食時間升級至100分鐘
最正係有ISEE ISEE 芒果糯米飯手工雪條
咁我地揀左$219既澳洲上級長期穀飼牛套餐
店員先用豬油開鍋,再炒冬蔭功配料,然後加湯
炒既時候,氣味既幾勁,店員仲會細心地提供口罩以防攻鼻~
最後加幾滴青檸汁就開始shabu shabu啦!
呢隻澳洲上級長期穀飼牛肉質幼嫩
同呢個湯底好夾,散發出青檸既清香味。
我地更加無拎任何調味醬油,食返本身冬蔭功味道已經好正!
當然唔少得一人一枝泰象啤!
口味清爽順口,帶點果香,入喉回甘~
真係透心涼!
再喺自助吧整個青木瓜沙律~有埋花生碎、車厘茄等材料。
飲飽食醉,就係dessert time啦~
作為一個ISEEISEE fans,平時買一枝約$45~
宜家跟餐一人一枝,仲正過出去拎Haagen Dazs啦
食過ISEEISEE都知道真材實料~
呢枝芒果糯米飯手工雪條更加有粒粒糯米飯,鮮芒既香甜仲有椰汁既奶香~
剛好100分鐘食完,確係滿足!!