2021-01-12
譚仔三哥又有新菜式啦😍有咩好過係凍冰冰🥶既日子,食返碗暖呼呼既米線呢~🍜 花膠胡椒雞🐥美線 ($48)聽個名已經覺得好吸引呢 (PS真係無打錯,佢真係叫美線🤣)~花膠大大塊,份量都好多,又煮到剛好,好食之餘又美顏💕💕胡椒雞就切件咁serve,所以岩曬我呢d懶人,唔洗自己去骨,可以啖啖肉咁食🤣🙈🙊 湯底本身係跟平時既煳辣湯(可轉清湯-$1/麻辣/酸辣/三哥重慶酸辣+$1/蕃茄+$1)除左花膠米線之外,今次仲有兩杯新特飲,最適合解辣用~青蘋果🍏梳打 (加配$11)熱情果烏龍茶 (加配$11)Menu 新加小食蒜燒茄子($16)蒜香十足,茄子煎得啱啱好,食完仲想叫多碟🤣口水三素 (加配$11)雲耳、冬菇、豆卜加埋三哥秘製口水汁,小小辣但好開胃位於旺角西洋菜南街101號1,2樓嘅譚仔三哥已經重新佈置,以紅黑色配撘木係設計,仲有三哥第一間店嘅背景佈置,俾人一個好舒適嘅飲食環境!以前嘅特式飲品葡萄烏龍茶同鹹檸梳打都放左係日常menu啦,所以幾時都叫得到!
花膠胡椒雞🐥美線 ($48)
除左花膠米線之外,今次仲有兩杯新特飲,最適合解辣用~
青蘋果🍏梳打 (加配$11)
熱情果烏龍茶 (加配$11)
Menu 新加小食
蒜燒茄子($16)
蒜香十足,茄子煎得啱啱好,食完仲想叫多碟🤣
口水三素 (加配$11)
雲耳、冬菇、豆卜加埋三哥秘製口水汁,小小辣但好開胃