餐廳: The 5B Private Corner
資訊:

2021-04-02 239 瀏覽
平時多數Lunch都係叫外賣若果出去食5B都係我哋同事之間嘅首選因為價錢正常坐得又舒服而且服務質素有保證最緊要佢係黃店今日叫咗三個餐一個葡汁豬扒飯一個Oppa雞扒漢堡一個煙三文魚炒蛋配牛角包唔知係咪太耐冇食我覺得嘢食係比之前更加好粟米忌廉湯:口感順滑味道濃葡汁豬扒飯:其實之前每一次叫外賣見到佢有葡汁都一定會叫水準依舊而且嗰塊豬扒比之前大塊左好多性價比超高Oppa 雞扒漢堡:呢個漢堡大到要分開食唔可以一口K.O.一啖泡菜加埋雞扒一齊識落冇咁溜後三文魚炒蛋牛角包:佢冇出邊食嘅咁鹹同事A話唔夠味而我同同事B都覺得咁樣啱啱好跟餐叫咗一杯荔枝梳打味道好似比之前更加甜不過唯一美中不足係5B嘅Lunch餐牌好小換內容好似食嚟食去都係果幾樣

唔知係咪太耐冇食我覺得嘢食係比之前更加好

粟米忌廉湯:口感順滑味道濃