呢排都好多聚會同埋party,叫完先發覺原來除咗出街食,叫到會更加方便一班人聚會!睇咗勁耐,最尾決定食呢一間,除咗價錢實惠款式仲勁多!講吓我覺得最好食嗰幾款鮮蝦、細带子香濃龍蝦汁螺絲粉:呢道菜用鮮蝦同細带子做主角,加上香濃嘅龍蝦汁,螺絲粉吸晒海鮮味,口感豐富。七彩韓牛拌飯:色彩繽紛嘅韓牛拌飯,牛肉鮮嫩多汁,加埋各種蔬菜同特製醬料,味道層次好豐富。雜菜濃湯七小時優煮牛肋條:牛肋條經過七小時慢煮,肉質軟嫩,濃湯味道濃郁,雜菜增添咗豐富嘅口感。銅鑼灣避風塘炒風沙骨:呢道菜用避風塘風味炒製,風沙骨外脆內嫩,香辣可口。芝士菠菜焗龍利魚:龍利魚肉質細嫩,加上濃郁嘅芝士同菠菜焗製,味道香濃。比利時朱古力布朗尼:布朗尼濃郁嘅朱古力味道,外脆內軟,甜而不膩。嚟緊咁多節日,mark低返一間好食嘅到會一定唔會蝕底!

嚟緊咁多節日,mark低返一間好食嘅到會一定唔會蝕底!
外賣送餐