2023-05-29 1101 瀏覽
今日放假去山頂chill 多番好多遊客好熱鬧行到夜晚 比餐廳menu d 炸蝦同甜品吸引眼球😆即刻入左去食晚餐💁🏻‍♀️Forrest’s Seafood Feast $199呢個阿甘海鮮薈炸物拼盤好邪惡超豐富有炸魚 薯條 海鮮粟米炸球 同炸蝦😋炸物加上檸檬汁 味道更加突出🍤炸蝦好新鮮好爽口 肉質實在🐟炸魚炸得好脆身 脆漿薄身 唔會好鹹 味道啱啱好 魚肉一d都唔會淋身🍟薯條香脆 正常發揮🌽海鮮粟米炸球 粟米鮮甜 入面仲有口感綿滑蝦膠 有咬口 好好食呀拼盤有茄汁 沙律醬 同千島醬 鐘意蘸邊隻醬 自己選擇💁🏻‍♀️焦糖肉桂合桃蛋糕伴雲喱拿雪糕 $92蛋糕🍰質地略嫌有d濕 影響左口感如果質地硬番d 一定更加好食份量好足夠 有兩球雲喱拿雪糕 兩個人食唔洗爭🤪🤪🤪蛋糕好重肉桂味🤤加上合桃肉呢個配搭好出色 有埋雪糕同蛋糕冰火交融既感覺 配楓糖漿 好味道✨食野既時候 遠處聽到有職員唱生日歌俾顧客聽 氣氛好好 好適合生日 拍拖等慶祝活動🥳餐廳以阿甘正傳套戲做主題 環境舒適近窗檯可以飽覽維港靚景添 好有情調餐廳除左提供美食 旁邊仲有間手信店 可以買件tee留念係山頂呢個位置有咁既價錢同質素 值得encore
今日放假去山頂chill 多番好多遊客好熱鬧

呢個阿甘海鮮薈炸物拼盤好邪惡超豐富