2012-05-22 29 瀏覽
hoho食完飯仲有空間更係要食埋甜品填滿d空位啦...咁近更係來此店食...今次這間甜品店就滿座我地唯有坐室外, 好彩天氣好有少少涼風..我叫左楊枝甘露, 友人就叫左個白雪公主, 唔記得個名, 其實就係用楊枝甘露做底汁再加上清心丸, 芒果...基本上同楊枝甘露無咩分別只係多左幾粒清心丸, 只可惜此店既清心丸同潮州糖水做既清心丸差太遠, 又唔煙un只係覺得一咬成口粉咁唔好食.不過整體來講佢地d甜品又真係做得唔錯, 下次再試埋其他甜品.p.s另外此店既menu真係要改一改, 全部都改上好美麗既名字, 但可惜對於食客來講d名都唔重要, 最重要係知道這個甜品有d咩係d咩, 次次order野都要問服務員一大餐先了解明白d甜品係咩來真係幾煩人.