2008-05-18 21 瀏覽
其店的特式,發現杯子,筷子托等物件都不一樣,好似O係唔知邊度得黎咁實在掛住其店的牛舌 !!!今次翻兜的是牛舌和味自慢炒什菜想翻兜鹽燒花魚可惜賣晒今次試埋海膽炒飯和炸雞軟骨 其店前菜先來一光 1"大小的方形豆付,上面有一小pat wasabi 吊味本身淡淡地但wasabi 的點綴簡直是錦上添花牛舌真的好爽好滑,不過一串只有三小粒,簡直唔夠喉,但為左食其他野都唔會叫太多吧!味自慢炒什菜今次反而多左菜鹽燒花魚冇晒只好食燒鯖魚,不過肉質唔鞋,配埋大根和酸汁,很是入味炸雞軟骨麻麻地,嫌佢太細粒冇得咬,同埋炸得乾左D海膽炒飯不錯,恕我大鄉里,未試過食熟海膽 海膽數目不欺場,起碼成碗都有1/4 海膽!服務態度不錯,WAITRESS和WAITERS們笑容可掬,我地走到去門口行到落街,有個WAITRESS同我地講多謝晒BYEBYE忽然覺得我地好似貴賓哈哈哈 XD
實在掛住其店的牛舌
!!!
今次翻兜的是牛舌和味自慢炒什菜
想翻兜鹽燒花魚可惜賣晒
今次試埋海膽炒飯和炸雞軟骨

本身淡淡地但wasabi 的點綴簡直是錦上添花
味自慢炒什菜今次反而多左菜
炸雞軟骨麻麻地,嫌佢太細粒冇得咬,同埋炸得乾左D
海膽炒飯不錯,恕我大鄉里,未試過食熟海膽
海膽數目不欺場,起碼成碗都有1/4 海膽!
服務態度不錯,WAITRESSWAITERS們笑容可掬,我地走到去門口行到落街,有個WAITRESS同我地講多謝晒BYEBYE
忽然覺得我地好似貴賓哈哈哈 XD

• 燒牛舌