𝟜個女仔都係住係沙田區假日懶到只想去近啲既地方食野(๑´ㅂ`๑) 經過一輪討論後 最後選擇左荳子我遲到 但朋友都唔係等左無耐就有位我地預備左蛋糕諗住同朋友慶祝生日點知話要每人收$𝟚𝟘切餅費 ⁿᵒ ʷᵃʸ!!! (ᗒᗣᗕ)՞荳子都好好 蛋糕可以存放係雪櫃 錦我地就𝑠𝑎𝑣𝑒左$𝟠𝟘⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰ ⥅白味噌帆立貝意大利闊條麵 $𝟙𝟚𝟘 ⥆𝕸𝖊𝖓𝖚寫話係新產品 賣相吸引 帆立貝好好食 但友人話個麵太硬 但又唔係唔熟 唔知係佢本身要整得硬 定失手 「(°ヘ°)⥅鮮忌廉周打海鮮意大利飯 $𝟙𝟛𝟠 ⥆新產品ᴀɢᴀɪɴ 個碟同個餸好唔夾 突然有隻藍色碟好奇怪海鮮有蜆同帆立貝 亦有西芹 朋友即刻撥開唔食 個飯上面有一片片煎左既芝士 好脆好好食 ヾ(*´∇`)ノ⥅法式香蕉雜莓軟芝士吐司 $𝟡𝟠 ⥆有啲小失望 成個麵包太冧 以為個邊位會脆脆的 同我地預期既不一樣 [●▲●]⥅煙三文魚羽衣甘藍比高包$𝟡𝟠 ⥆友人減肥 想分開𥚃面既醬 特登同左店員講點知麵包上既𝖈𝖗𝖊𝖆𝖒 𝖈𝖍𝖊𝖊𝖘𝖊仲係度 ๏ ⌔̮ ๏加購 ⥅黑松露薯條 $𝟛𝟠 ⥆ᵀʰᵉ ᵇᵉˢᵗ 熱辣辣出爐 好食 只不過個碟好大

𝟜個女仔都係住係沙田區
假日懶到只想去近啲既地方食野(๑´ㅂ`๑)
經過一輪討論後 最後選擇左荳子

⥅煙三文魚羽衣甘藍比高包$𝟡𝟠 ⥆
友人減肥 想分開𥚃面既醬 特登同左店員講
點知麵包上既𝖈𝖗𝖊𝖆𝖒 𝖈𝖍𝖊𝖊𝖘𝖊仲係度 ๏ ⌔̮ ๏

加購 ⥅黑松露薯條 $𝟛𝟠 ⥆
ᵀʰᵉ ᵇᵉˢᵗ 熱辣辣出爐 好食 只不過個碟好大 我地張枱唔夠位擺 想叫店員攞走 一開始個店員放低野 我地已經問可唔可以幫我地攞走
唔知係真聽唔到定假聽唔到 頭也不回 之後我地揮手叫員工 都要叫左幾次先有人幫手 ⊚◊⊚

係咪有左手機𝔱𝔞𝔨𝔢 𝔬𝔯𝔡𝔢𝔯 所以𝔠𝔲𝔱 𝔠𝔬𝔰𝔱
覺得唔需要錦多員工 足夠既員工應付客人 先可以滿足到客人既需要 對荳子有啲失望 (×ω×)