2008-09-30 16 瀏覽
上星期去Ruby Tuesday同老公慶祝佢嘅birthday,當日先book枱,所以好多時間都full晒,剩番8:00p.m.後嘅枱就大把,算啦,知佢鍾意食美式嘢,加上有一段時間冇嚟過呢間餐廳,即管就照book啦~今次order咗個10oz既特級西冷$256味道唔錯,最正係西冷上仲有d磨菇同白汁好好味,另外又order咗羊架,都係10oz$226,我一向唔食羊,因為怕"騷",但試過後又幾好噃,一d"騷味都冇,至於拼盤就普普通通無乜特別$134呢個價還可接受,再黎仲有蕃茄芝士糙米飯$40同煙肉芝士焗薯$46就唔多掂,淡而無味要自己攞枱上嘅salt同pepper嚟調味先有番少少咸味,連同行嘅囝囝都唔鍾意食呢兩樣嘢!不過呢度d侍應服務幾好,本來西冷我哋要八成熟(因為囝囝有份食,唔想比佢食太生)但佢整咗七成熟,本來只係想同個侍應反映吓,冇諗過叫佢攞去再整,佢建議幫我整番熟d,我亦都話算啦,有得佢啦,但佢都仲keep住笑容好有耐性咁話幫我再整熟d,另外佢都經常埋嚟問d食物得唔得!雖然以上有兩種食物超唔掂,但見佢服務咁鬼好,都唔好意思話佢!我哋一家三口食咗九百幾蚊!

就照book啦~

好,都唔好意思話佢!

我哋一家三口食咗九百幾蚊!
  • 西泠