2022-05-16 86 瀏覽
➖地獄麻辣牛拌麵 $72千其唔好比「地獄麻辣」🌶嚇親🤣其實一啲都唔辣 反而係好香麻油 麻辣既味 拌面我揀咗粗麵(刀削麵)麵質較為闊身之如 都比較有咬口啲 🐮牛肉份量好多 嫩肉 同埋都好接受係台灣食拌麵既味道〰️🙌🏻➖私房花雕雞拌麵 $78原本睇錯以為係花鵰醉雞面,黎到睇番先知係台灣傳統花鵰雞🤣🐣味道都幾濃香 雞件幾滑同入味 好岩配麵食😝👍而撈麵汁就應該係麻油加醬油汁 岩哂唔食得辣既朋友食〰️☺️➖仙草凍抹茶鮮奶 $38飲品方面超多選擇🧋🥤🍹🍵除咗珍珠奶茶之外 但有鮮奶茶 涼茶 水果茶 花茶 汽水 強烈推薦一定要飲 #仙草凍抹茶鮮奶 😳!綠色雲石feel好靚💚🍵😝味道好重抹茶味 而且唔會太甜 仙草飲到最後仲剩好多🤣〰️➖豆乳香香雞(小食)$52有驚喜的香香雞😚賣相望落同台灣夜市既炸雞好似😗唔好睇佢望落好乾身咁 入面雞肉好嫩 仍然有保留肉汁 點配豆乳醬都幾特別 我自己都幾中意豆乳😝!➖黄QQ(黃地瓜球+花生碎)$56好耐無食 #地瓜球啦🟡🟣🟡🟣除咗配花生碎 仲有朱古力同芝士選擇 地瓜球咬落好軟熟 暖粒粒 令我諗起炸湯圓😗〰
➖地獄麻辣牛拌麵 $72

➖私房花雕雞拌麵 $78