2019-11-10 119 瀏覽
勁鍾意食佢哋嘅麻辣烤魚,十幾年老子號,味道、食材一直都保持得好好!最近仲新出左烤牛蛙,含12種味道,好特別,而且肉質都好嫩滑,非常值得一試!另外仲有勁多款小食都一如既往咁好味,絕對有別於一般嘅烤魚店或川菜館😋👍🏻👍🏻 以後都會成日黎捧場呢😁😁烤魚嘅肉質新鮮嫩滑,味道勁加不在話下,最緊要係無泥味!加埋配菜同吸左啲湯一齊食超正,淨係烤魚嘅湯汁都好味到我一上菜時就已經開始不斷狂飲呢😆😆👍🏻👍🏻呢個涼拌木耳超爽口,而且有少許芥末味,味道好特別,好入味,勁開胃,絕對唔會好似一般食到的好淋的,口感超好👍🏻👍🏻!仲有呢個皮蛋真係無得輸,麻辣味道好味,而且咸淡適中,撈埋配菜一齊食一個人都可以食晒成碟😆!

香麻辣烤全魚
2019-11-09