餐廳: 明發小廚茶餐廳
資訊:

2017-04-26 1545 瀏覽
依家茶餐廳我由細食到大,起碼食左15年,雖然店內感覺有些不衛生,裝修非常塵舊,但味道尚算keep得到,可能因為做街坊生意,所以一直冇裝修過!我多數食下午茶餐,平時我食開扒芝腿三文治,熱辣辣,cheese流出來既感覺,真的好yummy😋而且不會過火候!腸仔煎蛋公仔麵也是我經常食,公仔麵彈牙,真的不用改出前一丁,而且湯底唔錯,不過我冇影到相三絲干炒瀬粉,都幾特別,多數出面都炒意粉,河粉。不過salty左少少,下次要叫少鹽!而iced lemon tea 特別大杯,出面一定搵唔到👍🏻
  • 腸仔煎蛋公仔麵
  • 扒芝腿三文治