2024-05-09
今日一次滿足大小朋友們兩個願望🧞♀️本以為以玩為主食物會普普通通但意料之外耶😳好食而價錢合理恐龍主題的親子餐廳不只適小朋友連大人們都好啱👯到處都有恐龍設計仲有多款益智玩具同Board Game🦖🍴▸ 恐龍仔兒童餐 $𝟖𝟓小朋友表示滿意好好食😂意粉芝士味濃奶油感重而不膩內有煙肉、洋蔥配料餐仲有炸蝦、薯條、班戟味蛋糕仔同一小杯汽水▸ 黄金帶子菠菜意大利飯 $𝟏𝟓𝟖帶子大粒厚身肉質嫩且軟結實將菠菜打爛加忌廉製成汁煮☺️陣陣菠菜味微微甜口感綿滑更有不少菇同洋蔥▸ 瑪格麗特比薩 $𝟗𝟖薄而脆口餅皮超~多芝士仲要拉絲😍鹹淡度剛好加上羅勒葉解油膩感配埋香甜蕃茄連小朋友都同我爭🫠▸ 芝士牛油果雞肉油酥餅 $𝟗𝟖酥香餅皮夾住滿滿餡料牛油果蓉香滑細膩雞肉粒嫩口兩者好夾但唔太食得到芝士味▸ 侏羅紀甜蜜狂歡 $𝟏𝟑𝟖係我呢個小朋友堅持要叫甜品✌🏻一上枱大小朋友都等唔切要搶食🤩一大舊棉花糖下收埋雪糕、火龍果同朱古力牛角包窩夫牛角包好酥脆 係咁話好好食👍🏻🍹▸ 流沙美式咖啡 $𝟑𝟒非酸性不太苦入口溫和且帶份細膩泡(=流沙)感▸ 恐龍樂園水果賓治 $𝟒𝟐正常發揮不會過分甜
▸ 恐龍仔兒童餐 $𝟖𝟓 小朋友表示滿意好好食😂
意粉芝士味濃奶油感重而不膩
內有煙肉、洋蔥配料
餐仲有炸蝦、薯條、班戟味蛋糕仔同一小杯汽水 ▸ 黄金帶子菠菜意大利飯 $𝟏𝟓𝟖 帶子大粒厚身肉質嫩且軟結實
將菠菜打爛加忌廉製成汁煮☺️
陣陣菠菜味微微甜口感綿滑
更有不少菇同洋蔥 ▸ 瑪格麗特比薩 $𝟗𝟖
薄而脆口餅皮 超~多芝士仲要拉絲😍
鹹淡度剛好加上羅勒葉解油膩感
配埋香甜蕃茄連小朋友都同我爭🫠 ▸ 芝士牛油果雞肉油酥餅 $𝟗𝟖
酥香餅皮夾住滿滿餡料
牛油果蓉香滑細膩雞肉粒嫩口
兩者好夾但唔太食得到芝士味 ▸ 侏羅紀甜蜜狂歡 $𝟏𝟑𝟖
係我呢個小朋友堅持要叫甜品✌🏻
一上枱大小朋友都等唔切要搶食🤩 一大舊棉花糖下收埋
雪糕、火龍果同朱古力牛角包窩夫
牛角包好酥脆 係咁話好好食👍🏻 🍹
▸ 流沙美式咖啡 $𝟑𝟒
非酸性不太苦入口溫和且帶份細膩泡(=流沙)感 ▸ 恐龍樂園水果賓治 $𝟒𝟐
正常發揮不會過分甜