其實打邊爐都可以打得好健康😚🎉炎炎夏日,但係又好想涼住冷氣咁樣打邊爐,於是今日同朋友行咗過嚟旺角嘅依間火鍋撚😛 聽個名已經覺得好有霸氣,但其實裏面嘅嘢食都好健康同埋養生,朋友最近減緊肥都完全唔抗拒😜首先一入到嚟裝修好特別好靚,側邊改咗一啲中國古代嘅飾物同埋兵馬俑,好似返到去春秋戰國嘅年代🤣而且嘢食都好多元化,仲用咗自助手機落單,非常方便👍🏻湯底方便我哋就叫左媽媽滋補老火湯底,果然係媽媽嘅味道😆 真係每一啖都係真材實料,裏面有杞子、淮山等等嘅中藥食材,每一啖都係師傅用心良苦嘅製作,就咁樣個湯底已經回本🙋🏻‍♀️嘢食方便都超級高質,特別推介係滑雞件,味道好鮮甜,非常嫩滑,仲叫咗一碟粟米同埋公仔麵,豐富嘅一餐😚👍🏻
其實打邊爐都可以打得好健康😚🎉

而且嘢食都好多元化,仲用咗自助手機落單,非常方便👍🏻