2011-05-06 12 瀏覽
之前 team reform,阿頭想齊人食返餐,見呢間新開張好似幾靚仔,就決定去食返餐全team 人12個人 book 左房,其實都唔係太多人~lunch 有2個set,我地多數叫呢個executive set - 都唔平大家多數叫係 3 個 COURSES,頭盤可以揀湯或者前菜,多數同事揀三文魚前菜之前例牌有包,呢度D包同STICK 都好好味,又有得添主菜同事多數選羊架 - 嘩!超大件,2個人share 都仲得,有同事食唔晒 XDD,不過都話正!我就揀左燒吞拿魚塊,半生熟,味道好OK~ (燒得剛剛好)另外女仔們就選意大利飯,賣相不錯,但冇問佢地味道如何3 COURSES 就有埋甜品 - 睇OPENRICE D 人講佢地甜品好得所以我叫左個 CHOCOLATE CAKE - 真係好得,加埋個ICE-CREAM更加正有同事叫左另一個有MACROON, SORBET,佢地話都唔錯我地叫甜品時WAITER 送左幾塊乾橙皮 - 話佢地用唔知咩方法整,甜甜地最後仲飲埋 COFFEE - 係唔包係個餐度,另計。但係飲埋先叫做完滿~今餐多謝阿頭請~ (仲要咁貴 )
全team 人12個人 book 左房,其實都唔係太多人~

MENU
前菜
前菜之前例牌有包,呢度D包同STICK 都好好味,又有得添
我就揀左燒吞拿魚塊,半生熟,味道好OK~ (燒得剛剛好)
TUNA
另外女仔們就選意大利飯,賣相不錯,但冇問佢地味道如何
CHOCOLATE
同事的甜點
我地叫甜品WAITER 送左幾塊乾橙皮 - 話佢地用唔知咩方法整,甜甜地

今餐多謝阿頭請~ (仲要咁貴
2011-04-15