2010-01-11 99 瀏覽
周六問老豆想食什麼,佢唔洗諗就即刻話要食大家樂﹗無佢收,佢話上次見人地食咩据扒好好食,要帶我去試下,咁就順佢意去大家樂啦﹗一人叫左個西冷牛扒再加個酥皮磨菇湯,$44﹗在快餐店吃扒不能有什麼要求,先是鐵板夠熱,一落汁0的黑椒彈到周圍都係,好在避得快唔係一定糟糕,大家樂可以諗諗如果食扒的應有番條大的紙餐巾,唔係一定好多人中招﹗扒應是九成熟,切落肉質已全紅,牛味不濃只屬普通貨色,而邊位亦都好多筋,咬極都咬唔入,只可說夠哂大塊份量十足﹗配菜是蕃薯條,甜甜的炸得香脆,幾好食﹔而磨菇湯就十分濃稠,我就覺得生粉水多得濟杰左0的,老豆就話好味,咁就好味啦﹗44蚊價錢唔算貴,食完亦都飽哂,我最希望佢個扒唔好咁鬼多筋,其他也表現滿意﹗
周六問老豆想食什麼,佢唔洗諗就即刻話要食大家樂﹗

一人叫左個西冷牛扒再加個酥皮磨菇湯,$44﹗