2013-05-27 63 瀏覽
好日都唔寫個食評, 但呢間咁好既鋪竟然無人寫過!?唔得!旺角咁貴租, 假若佢咁好都無人幫襯點算......?佢位於唔當眼位置, 希望有網友睇完都齊齊去飲下果汁, 健康一下又支持下果汁小店!香港人應該少飲一點那些人工色素加上調味劑的飲料吧首先鋪頭細細但背後一大雪櫃都係新鮮生果, 係眼見也覺fresh的那種種類好多好多,店內亦有一般果汁店的建議搭配方法, 唔怕唔識揀最重要係老闆實在大方, 一般果汁店都係得一杯飲, 呢間係會斟完一杯叫你飲番d再斟滿俾你務求你飲哂佢榨俾你既果汁!非常抵飲, 一杯都係十幾廿蚊!同市面係差唔多價錢...但係味道絕無加糖水, 又勁大杯杯野個樣我就無影低, 因為個紙杯大同小異.但係味道真係好不錯, 無加糖水係唔同d!我飲既係梨加甘筍, 梨就帶出清新既甜味, 而甘筍再令整杯飲品更refreshing另外女友叫既係梨加木瓜, 其實咁潤應該秋冬天飲既, 但呢家飲都好正, 一入口係好豐厚既感覺!兩杯飲品都係一杯加另一大半杯, 又抵又好味!
好日都唔寫個食評, 但呢間咁好既鋪竟然無人寫過!?
唔得!旺角咁貴租, 假若佢咁好都無人幫襯點算......?
香港人應該少飲一點那些人工色素加上調味劑的飲料吧

務求你飲哂佢榨俾你既果汁!
非常抵飲, 一杯都係十幾廿蚊!
同市面係差唔多價錢...但係味道絕無加糖水, 又勁大杯
杯野個樣我就無影低, 因為個紙杯大同小異.
但係味道真係好不錯, 無加糖水係唔同d!

兩杯飲品都係一杯加另一大半杯, 又抵又好味!
2013-05-11
$20 (其他)