2025-01-15 0 瀏覽
第一次來呢度食晚餐,真係非常棒!服務員態度親切,整個用餐過程都非常愉快。我哋四個人點咗雞煲同火鍋,食材新鮮得不得了,尤其是嗰塊牛肉,真係新鮮到不得👍每一口都係肉質嘅細嫩,鮮美。雞煲真係非常出色,我哋揀咗雞腿雞胸雙拼,完全冇骨頭,真是太友善咗。兩個人食小份已經蠻夠,四個人分享就更為適量,仲可以留啲肚享受打邊爐。特別推介畀敢食豬皮嘅朋友,一定要請老闆加多啲豬皮,嗰陣豬皮真係好Q又好入味,食落非常過癮!對於唔太會食辣嘅人嚟講,BB辣嘅程度剛好,一點點辣味能夠提鮮,唔會太刺激,反而令整道菜更加美味。跟住我哋打了邊爐。雞湯非常濃郁,煮完雞煲再加湯後,味道更為醇厚,每一口都能感受到雞肉嘅香氣同湯底嘅豐富層次。香菜皮蛋那一邊則係清新爽口,適合平衡雞湯嘅濃郁感。食完唔記得影低雞煲
第一次來呢度食晚餐,真係非常棒!服務員態度親切,整個用餐過程都非常愉快。我哋四個人點咗雞煲火鍋,食材新鮮得不得了,尤其是嗰塊牛肉,真係新鮮到不得👍每一口都係肉質嘅細嫩,鮮美。

食完唔記得影低雞煲
2025-01-13
30 分鐘 (堂食)