(非會員)
身為一個西貢仔,都知這間野態度傲慢,有唔憂做的心態.每逢假日,都都很多人.因為貪佢近碼頭,所以好多人都中招.一假日去食早餐,等都預左,但是我就試過等了半粒鐘才有野食,又等多15分鐘,連杯野仲未到!己經食左9個字呢!我問我唔要杯野飲啦,要求減返杯野飲價錢,個待應仲夠膽說你唔飲就得,減就冇可能!如果要原價淨食個早餐,仲要我俾多2蚊呢!咁都得!我平時食晚飯,叫多左,食唔晒,問佢俾個盒打包啫,個waiter無程程在我張單寫野,一看之下,"+2".加兩蚊買個盒!真是聞所未聞!佢地話個老闆下令呢!你話我作為西貢仔,日見夜見,唔嬲有假!所以我都堅決唔再去這間不知所謂的,唔憂做的茶餐廳.都唔係街坊去的,我想都是叫班九龍/香港遊客"幫襯"好了!自問受唔起咁既態度呢!
身為一個西貢仔,都知這間野態度傲慢,有唔憂做的心態.
你話我作為西貢仔,日見夜見,唔嬲有假!