🥗水牛芝士沙律💵145🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀一打開蓋有煙走出黎,打卡一流,不過聞落似似拜神嘅味😂,醃製過嘅蕃茄,超級酸,唔係頭大同朋友們既口味~🥠芝士餡餅 💵75🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀西班牙餡餅外型似餃子🥟,以油炸方式做,但食落又唔會好油,切開一半有拉絲效果,配有煙燻味既肉碎,配莎莎醬同埋青醬~🍖烤伊比利亞黑毛豬肋排💵190🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀半份豬肋排,肉質唔係好腍,唔能夠骨肉分離,味道帶有煙燻味,配bbq醬食,不過醬就有啲酸,頭大覺得一般般,薯仔🥔最好食😂🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🍗蒜烤雞💵152🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 點左半隻烤雞,外皮用檸檬🍋、大蒜🧄、百里香醃,雞皮烤到微脆,似燒春雞咁,不過肉質有啲鞋,配蛋黃醬但味道唔係好夾😂薯仔🥔好食,外脆內軟~🦑摩爾海鮮串💵128🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀海鮮串有三文魚🐟、魷魚🦑、蝦🦐、檸檬🍋、辣椒🌶️、洋蔥🧅、三色椒🫑共3串,但唔好食,好鬼油加上無咩味,即使點汁都無味,反而仲油,同埋三文魚好腥又肥,頭大絕對唔建議大家食😖🦐傳統海鮮飯💵362🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 西班牙大鑊飯🤣,入面有大隻既蜆肉、青口、魷魚🦑、蝦🦐同埋紅椒,飯既質感唔會好硬,有啲濕濕既口感,啲飯有

🥗水牛芝士沙律💵145

🥠芝士餡餅 💵75

🍖烤伊比利亞黑毛豬肋排💵190
🍗蒜烤雞💵152

🦑摩爾海鮮串💵128

🦐傳統海鮮飯💵362
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
西班牙大鑊飯🤣,入面有大隻既蜆肉、青口、魷魚🦑、蝦🦐同埋紅椒,飯既質感唔會好硬,有啲濕濕既口感,啲飯有青口味~

🍰甜油條💵74
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
聞落似泥膠味😂,外面沾有滿滿既肉桂糖,配朱古力醬同有啲焦糖醬,味道有啲甜同油,唔係我杯茶😂

🍫時尚朱古力布朗尼💵74
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
中文menu 好好笑😂,眾多食物之中竟然brownie 最出色,外脆內軟,雖則有朱古力醬 但唔會好甜,配埋朱古力片既朱古力雪糕,一流好食😋

🍰烤巴斯克芝士蛋糕💵85
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Cheesecake好難唔好食😂,比想像中口感差,口感似流心倒不如話似pancake 🥞,味道重蛋味,芝士味唔夠,唔係咁好食~
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
🍾Vilarnau brut reserve rose cava nv 💵330
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
為慶祝聖誕節🎄,大家要嗌返枝酒飲😆,事關大家唔識都係隨便點,依枝酒味道較酸但都易入口既~
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
☀️整體而言,頭大同朋友們寒冷天氣仲加埋落雨尋找餐廳,搵極搵唔到,原來地址未update 😅,十分無奈,btw,上到間餐廳好有聖誕氣氛,無論燈光定音樂,食物十分大碟,不過食物質素就一般,最好食係Brownie ,但最食係海鮮串,大家口味唔同,但服務好好,感覺親切~