2022-12-11
聖誕好節目 🎅🏻富豪香港酒店「北歐精靈童話村」龍蝦海鮮薈自助晚餐🦞聖誕節唔想咁頻撲但係又想慶祝🎄梗係係香港🇭🇰Staycation啦😍今次我哋1家5口一齊出發😆真係超級興奮👶🏻👧🏻👦🏻 「北歐精靈童話村」龍蝦海鮮薈自助晚餐🦞 除咗有龍蝦!仲有其他海鮮入饌嘅精選菜色🍤🌟最驚喜就係有埋北歐特色美食😍 瑞典傳統蒔蘿醃三文魚、芬蘭三文魚忌廉濃湯、龍蝦西班牙海鮮飯及丹麥米布丁等🍮當然當然唔少得聖誕必食嘅聖誕火雞🎄💟海鮮區有10款海鮮😍有龍蝦🦞、小龍蝦、長腳蟹、原隻蟹等等💓仲有其他以海鮮入饌嘅精選菜色,龍蝦三文魚籽沙律、黑松露蒸蛋等💟壽司區除咗有三文魚、八爪魚、吞拿魚等等刺身之外!仲有多款卷壽司🍣我哋最鍾意就係食香芒壽司卷🥭💟甜品區亦都相當精彩😍酒店糕餅總廚製作多款精緻甜品🍮麵包布甸、雞蛋仔、蜜糖芝士蛋糕、Tiramisu、朱古力幕絲蛋糕🍰仲有我最鍾意食嘅豆腐花😍同埋多款唔同口味嘅意大利雪糕🍦🌟精明眼提提大家Dinner buffet有買2送2 優惠😍
Dinner buffet有買2送2 優惠😍