2023-12-05
前排撘開屯馬線,去咗沿線嘅土瓜灣嘅呢間---🌟WM Cafe & Bar🌟到覓食,餐廳光線充足仲有大大嘅窗係卡位旁,而且空間大樓底高,俾人一種唔會侷促嘅感覺✨️十二月餐廳仲貼咗啲聖誕貼紙係窗口,好有聖誕氣氛,仲一路播住好浪漫嘅英文情歌💕._.🐟 | 煙三文魚牛油果醬賓尼迪 | 🐟成碟賣相好吸引,滿滿嘅煙三文魚加牛油果醬係吐司面頭,勁豐富,牛油果醬多,配埋鹹香味嘅煙三文魚塊,味道好夾,面頭仲有賓尼迪蛋,蛋黃係流心勁正!.🍝 | 蒜片辣椒白酒大蜆意粉 | 🍝意粉係好惹味,蒜片香味重,又唔會好重蒜味搶曬啲味,少少辣反而更過癮更惹味👍🏻.🤍 | 巴伐洛娃蛋白鬆餅 | 🤍上碟賣相好靚,蛋白鬆餅都係我嘅喜愛,好似食緊鳥結糖口感,幾特別,仲有雲尼拿雪糕凍凍地嘅口感,配埋酸酸甜甜嘅生果粒,好夾。._.
._.
🐟 | 煙三文魚牛油果醬賓尼迪 | 🐟