2024-12-23
去AIRSIDE逛街睇展覧🌟當然少不了上去6樓空中花園嘆個Chill Chill嘅晚餐💛 見到Terrace in seaside 仲推出咗聖誕版本嘅窩夫🧇🎄最啱節日打張靚卡!玻璃屋外觀+內裝木系小清新,用餐環境好悠閒舒適💛仲有露天雅座添~有啲置身外國嘅感覺。🎄不會爬煙囪的聖誕老人朱古力窩夫超可愛嘅聖誕限定朱古力窩夫!仲有靚靚聖誕老人🎅🏻窩夫外脆內軟,質感超棒,仲有超香濃朱古力味💛配以藍莓丶士多啤梨丶車厘子等水果,還有脆脆~口感豐富,味美。🎄綠雪奶蓋聖誕西柚綠茶有一小棵聖誕樹作裝飾🎄很有Xmas feel呢~綠茶上面有厚厚奶蓋~裏面還有許多西柚肉呢!有綠茶清香👍🏼清新酸甜嘅西柚香,仲有濃郁細滑嘅奶香,整個組合好搭配,清爽不膩。🎄超級肉醬芝士千層麵味道也很不錯~千層麵烤恰恰好,入口有微酸開胃嘅肉醬和濃郁芝士香。🎄輕盈又滿足的煙三文魚沙律健康又美味嘅沙律!煙三文魚份量也挺多,配以多種新鮮沙律菜,清爽不膩。🎄熬夜後要飲的菊花茶菊花熱茶,清熱安睡~帶有菊花清香。
🎄不會爬煙囪的聖誕老人朱古力窩夫
🎄綠雪奶蓋聖誕西柚綠茶
🎄超級肉醬芝士千層麵
🎄輕盈又滿足的煙三文魚沙律
🎄熬夜後要飲的菊花茶
菊花熱茶,清熱安睡~帶有菊花清香。