2021-12-07 505 瀏覽
又到我最鍾意嘅月份,一到12月就好想多D時間錫下自己 #metime 多D寒冷嘅天氣坐低飲番杯暖暖嘅咖啡嘆下實在係最好不過☕️.Pacific Coffee 推出咗一系列嘅聖誕食品同飲品,屋企附近就有一間,梗係趁阿女番學去嘆一下鍾意飲熱飲嘅可以飲黑森林燕麥朱古力,可可豆配上紅桑莓,原來味道都好夾。再加上朱古力粉整嘅聖誕樹裝飾,靚到忍唔住影多幾張相。除左熱飲外,同時推出雪花造型嘅黑森林燕麥朱古力咖啡,朱古力咖啡以Pacific Coffee獨家18/25 Altura 農地直送咖啡豆沖製,飲落有香濃咖啡味配紅桑莓嘅酸甜味,甜度適中。Metime 除左嘢飲又點少得美食呢?佢地分別推出咗兩款慕絲蛋糕,咖啡慕絲蛋糕 同 雙重朱古力慕絲蛋糕!兩款蛋糕分別都有豐富嘅咖啡味同朱古力味,入口軟棉棉,真係難以抗拒!Pacific Coffee 亦都照顧到不同需要嘅朋友,唔喜歡甜又想飽肚就一定要選擇Turkey Focaccia ,火雞片再配搭醬汁同新鮮蔬菜,醬汁味道雖然濃郁但係無蓋過火雞嘅鮮味,作為一個麵包痴嘅我好快就清晒碟❤️
寒冷嘅天氣坐低飲番杯暖暖嘅咖啡嘆下實在係最好不過☕️
Metime 除左嘢飲又點少得美食呢?