1K
2009-12-27 5 瀏覽
據聞金鐘某大酒店的聖誕lunch buffet 收$988 一位, 真係激, 我聽到o 晒咀!點解要咁講, 因為和家人一坐下, 張menu係有價錢的! <- 繼續o咀所謂的appetizer buffet 其實已好夠份量, 有食不完的parma ham, 燒乳豬好似係葡式的; 幾款地中海小食,如grill vegetable, 魷魚沙律, mozarella+蕃茄等, 都係我好愛的!仲有細的生蠔, 我唔識食, 食左兩隻, 少許腥; 但似呼去得好快, 真係好食?主菜有幾款揀, 有西冷, gammon, 細火雞 chapon, 龍蝦等;我叫了西冷, 5成掌握得準; 肉質很好.細火雞肉也好juicy , 好食 唔乾.細佬的龍蝦也很好, 中 - 大size 架.凍飲的杯係似拉長的香賓杯咁, 好難督d 檸檬服務100分.派成績表都驚驚地架, 結果係四百一位, ok 噃!我同細佬一額汗呢
點解要咁講, 因為和家人一坐下, 張menu係有價錢的!
<- 繼續o咀

所謂的appetizer buffet 其實已好夠份量,

我叫了西冷, 5成掌握得準; 肉質很好.
細火雞肉也好juicy , 好食 唔乾.
細佬的龍蝦也很好, 中 - 大size 架.

凍飲的杯係似拉長的香賓杯咁, 好難督d 檸檬

服務100分.

派成績表都驚驚地架, 結果係四百一位, ok 噃!
我同細佬一額汗呢
冇價錢的, 好刺激呀~
燒豬必食, 蠔一般喇, 細細的
5成, 肉質冇得頂€!
d 糖都特別d~
冇價錢的, 好刺激呀~
燒豬必食, 蠔一般喇, 細細的
5成, 肉質冇得頂€!
d 糖都特別d~