同一班好耐冇見嘅朋友聚舊,最啱去啲可以坐好耐嘅cafe,慢慢catch up。好過趕頭趕命交枱俾餐廳,又傾得唔夠喉,要轉場搵糖水舖呢間cafe提返想黎嘅食客,冇得直接搭𨋢上2樓,所以建議搭上3樓,再行落一層😛😛冇嗌到單點野食,因為見呢個$138/位 (加$10任飲 ),然後按人頭計出返咁多份量,好似抵過每人單點一碟pasta/rice再跟杯野飲!熱情果綠茶一jar上,唔會好甜,淡淡嘅熱情果香,茶底幾好!日式沙律,最中意就係芝麻醬,見佢好慷慨咁落咁多,雖然好邪惡,但又好滿足,因為啖啖都有醬配唔同嘅沙律菜,例如青吞拿魚忌廉長通粉,份量超大,仲要講緊係吞拿魚都好足料,個汁又好creamy。小食要左薯條!派對必備!食住玩card game, 第一次玩風聲。brief 個game 都brief左好耐,辛苦哂我朋友,終於學識!三國殺嘅另一選擇!!

熱情果綠茶一jar上,唔會好甜,淡淡嘅熱情果香,茶底幾好!

小食要左薯條!派對必備!