2023-05-04
孟加拉皇后🇧🇩離港啦…所以最後一聚就梗係食正宗地道韓燒,當然唔少得教皇后飲真露溝啤酒🍻啦…小菜嘅份量超多有泡菜、醃蘿蔔、麻油豆芽、魚乾四季豆、鵪鶉蛋、沙律、蛋餅~ Vienn最愛魚乾四季豆因為係白飯仔魚乾超高protein Port & Beef BBQ(2人)牛油果&生果沙律牛油果、 提子、蕃茄仔、蘿蔔絲配上千島醬,早前菜幾清新牛胸肉大醬湯超濃郁麵豉醬,牛胸肉非常入味唔鞋配埋豆腐簡直perfect match肉類拼盤蜂窩五花肉、豬肩肉、調味特製牛肋骨,配搭菇、翠玉瓜等蔬菜;完全唔需要用到調味,直接將烤肉包係生菜、加上蒜頭、辣椒絲,一啖一口,再飲啖酒,好滿足🤭甜品朱古力雪糕簡直係神來之筆,食到粒粒朱古力🍫Overall 嚟講$580真係2-3人食都冇乜問題,店員非常熱情招呼幫我哋燒埋,可以話係飯來張口!再者店內勁播blackpink既歌仲有flower 🌸好放鬆心情! 好啱一家班朋友嘈嘈閉gathering 🥳如果大家中意俾個like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼~韓脈 (帝國中心) (尖沙咀)尖沙咀麼地道68號帝國中心地下高層UG43號舖
Port & Beef BBQ(2人)
牛油果、 提子、蕃茄仔、蘿蔔絲配上千島醬,早前菜幾清新
牛胸肉大醬湯
肉類拼盤
蜂窩五花肉、豬肩肉、調味特製牛肋骨,配搭菇、翠玉瓜等蔬菜; 完全唔需要用到調味,直接將烤肉包係生菜、加上蒜頭、辣椒絲,一啖一口,
甜品
朱古力雪糕簡直係神來之筆,食到粒粒朱古力🍫
如果大家中意俾個like支持下🤟🏽 𝗖𝗶𝗮𝗼~
韓脈 (帝國中心) (尖沙咀)
尖沙咀麼地道68號帝國中心地下高層UG43號舖