2018-09-22
同朋友聚會,最怕限時段嘅餐廳,呢間地點方便,環境舒適,不限時,還可以openrice 訂位兼賺飛行里數👍🏻👍🏻。3人食飯,我們叫了2人餐,2人餐包含湯、沙律、3款tapas、西班牙飯、一個甜品及兩杯飲品。另外我們再order 一個pizza 及再加3個tapas. 竟然飽到上心口, 早知唔使再order pizza.本身2人餐裡面可order一個西班牙飯又或者order 2個pizza/pasta 的,但我們想試西班牙飯,所以放棄套餐入面嘅pizza/pasta. 套餐入面甜品雖然只得一個,但足夠我們3人share😊。但睇餐牌時,個pizza 相又好似幾吸引,所以extra 再order pizza😁, 不過真係好味的。 反而西班牙飯就覺得一般。至於其他食物,我都覺得好味的。另外要讚餐廳服務,點餐後,他們特別同我們講,會先上湯/沙律/tapas, 會待我們食完先再上飯和pizza👍🏻。 最後收拾好枱面先上甜品👍🏻👍🏻👍🏻。好怕有些餐廳,未食完個頭盤,已經急不及待上主菜,未食完又上埋dessert.Extra order pizza & tapas
套餐入面甜品雖然只得一個,但足夠我們3人share😊。
反而西班牙飯就覺得一般。
至於其他食物,我都覺得好味的。
Extra order pizza & tapas